perjantai 1. helmikuuta 2013

Tänään on perjantai

Tänään en ole tehnyt mitään, mikä vaatisi talosta poistumista. Se on ollut erittäin virkistävää. Olen istunut keittiönpöydällä odottamassa paahtoleipiäni ja ikkunasta on tullut riittävästi valoa korvaamaan kattolamput.

Postiluukusta putosi Laukaa-Konnevesi. Epäilenpä, että isälläni on jotakin tekemistä tämän asian kanssa. Ilahduin suuresti. Maailma tuntuu pienemmältä, kun paikallisuutiset kotikonnuilta tavoittavat kaukaisen saaren niin pienellä viiveellä, että lehti tuntuu vielä tuoreelta sormenpäissä.

Luin loppuun artikkelin, jonka lukeminen eilen väistyi elokuvan katsomisen tieltä. Minun piti kirjoittaa reflective journalia, mutta en tullut kirjoittaneeksi, ehdin kai ensi viikollakin.

Tänään aion istua iltaa muiden vaihtareiden kanssa ja ensi tiistaina pääsee testauksen alaiseksi kolmas society. Aion löytää oman paikkani, sellaiset ympyrät joissa pyöriessä en ole pitkästynyt ja pitkäveteinen.

4 kommenttia:

  1. Saman tien, kun aloit kuvailla Ghost Pathia, mielessäni heräsi eräs ajatus. Silmiini ilmestyi hullu kiilto. Pakko päästä moiselle polulle! Herää myös kysymys - onko siellä niitä lisää?

    Mahtavaa. Koeta löytää teetä. Miia-kenguru on ahkerassa paijauksessa ja pikku-Miia on saanut huomiota myös muilta upeasta ulkomuodostaan. Splendid.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tule tänne niin vien sinut sille polulle ;) Voi olla, että vastaavia on rannikkoa myöten muillakin kohdin - en tiedä!

      Teetä join juuri äsken. Olen ultimaattisen onnellinen, että kenguru löysi paikkansa maailmassa!!

      Poista
  2. Oho, kommentoin väärään tekstiin - oh well.

    VastaaPoista