perjantai 8. helmikuuta 2013

Miss Mila Heinanen

Paikallisen tavaratalon Matalanin kanta-asiakaskortissa lukee nimeni otsikon ilmoittamassa muodossa. Jos luet tätä blogia siksi, että olet lähdössä vaihtoon Aberiin, niin vinkki: Matalanista saa halvalla näppärästi esimerkiksi astiat ja peitot.

Minulla ei ole koskaan ollut niin paljon salmiakkia kerralla kuin nyt: pussi salmiakkiaakkosia, Salmiakki Mix -pussi ja kaksi Fazerin salmiakkiaakkosrasiaa. Kaikki nämä paljastuivat samasta paketista villasukkien kanssa. Kiitos Aili <3

Ajattelin pestä tänään pyykkiä, mutta en sitten näköjään pessytkään. Olen kyllä päässyt niinkin pitkälle, että kävin ostamassa pyykkituvalla sijaitsevasta automaatista sipsejä itselleni. Toissapäivänä.

Vielä pitäisi keksiä, mitä yhden ja kahden pennyn kolikoilla on tarkoitus tehdä. Niitä nimittäin puskee vaihtorahaksi joka tuutista. Kuuluuko niillä maksaa? Tulisi jotenkin epäkohtelias olo jäädä laskemaan kassalla yksipennisiä.

6 kommenttia:

  1. Salmiakkia tulisi ikävä jos ulkomaille lähtisi! Tykkään blogista, joka postaus on tullut luettua. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ees Suomessa kauheesti osta karkkia, mutta kyllä salmiakki mystisen paljon ilahduttaa ulkomailla ollessa! Kiva kun tykkäät :)

      Poista
  2. Millon saadaan kuvamateriaalia ? :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon muistanu ottaa kameran mukaan ehkä kerran ja silloinkin olen ottanut ehkä kolme kuvaa, joista kaksi esittää taloa niin läheltä ettei sitä erota taloksi ja yksi esittää kylttiä. Ehkä siis kuvamateriaalia on tiedossa joskus, mutta mut tuntien ei valitettavasti kovin pian eikä kovin paljon :D

      Poista
  3. Sanoisin, että kyllä niillä yhden ja kahden pennyn kolikoilla pitäis kai maksaa. Se on tietenkin ärsyttävää, vähän kai niin kuin Suomessa maksais viiden sentin kolikoilla isonkin ostoksen tai, vaikka Keski-Euroopassa yhden ja kahden sentin kolikoilla. Niitä ikävä kyllä saa aivan liikaa vaihtorahoina. En itse ehkä kaipais salmiakkia, mutta lakritsia kyllä ja mukava lukea tätä blogia, joten kiitos siitä sinulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kuulemma jotkut heittävät niitä roskikseenkin, ja sitten on monissa kaupoissa jonkun hyväntekeväisyyslaitoksen tippikuppeja kassoilla, mutta itselle lähinnä kertyy näitä pennyjä kasoittain lompakkoon. Jonkun kerran olen tainnut niistä jonkun viisipennyisen laskea kokoon jopa maksaessa, mutta se on ekstrahidasta, kun kolikot ovat epäloogisia kooltaan ja muodoltaan, eikä niitä arvoja vielä muista.

      Kiva kun blogia luetaan!

      Poista