torstai 14. helmikuuta 2013

Ruoasta lyhyesti

Jääkaappimme ja pakastimemme lakkasivat eilen toimimasta. Näin ulkomaalaisena olen sysännyt vastuun asian selvittämisestä paikallisille kämppiksilleni. Menetin kaksi mikroateriaa, avaamattoman paketin juustoa, lähes täyden voipaketin ja kaksi jogurttipikaria. Kaiken muun söin vatsanpurujen uhallakin, koska ärsytti ajatus siitä, että ruokaa menisi hukkaan vain siksi, että brittiläiset eivät oikein hallitse näitä sähkölaiteasioita.

Nyt minulla on sitten aamupalaksi, öh, Nutellaa ja jotain pussikeittoja.

Kämppikseni syövät huomattavan paljon mikropizzoja. Ylipäätään brittien ruokailutottumukset ovat sensuuntaisia, että tulee itselle terveellinen olo. Kuka tahansa minut tunteva tietenkin tietää, etten syö kovin terveellisesti, joten päätelkääpä siitä sitten, miten britit syövät. (Tai odottakaa, että joskus tulevaisuudessa saan aikaiseksi kirjoittaa aiheesta perehtyneemmin. Eipähän tarvitsisi päätellä ja arvailla.)

2 kommenttia:

  1. siellä aberissa on lehtitietojemme mukaan lihanjalostaja joka jalostaa halvemmasta hevosenlihasta kalliimpaa naudanlihaa findukselle. liiketoimintaa kuuluu tosin häiritsevän poliisin suorittama pidätys...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm, mielenkiintoista, joskaan en varsinaisesti ymmärtänyt pointtia tässä.

      Poista