perjantai 1. maaliskuuta 2013

Tästä alkaa hyvä kuukausi

Käänsin seinäkalenteristani maaliskuun esiin. Uusia kaloja ja päivä numero 35. Kalenterin vieressä on improvisation workshopissa piirtämäni omakuva, ja kalenterin yläpuolella postikortti kiinnitettynä keltaisella nastalla; Suomesta lentäneitä sanoja joista pidän niin kovin että kortti on seinällä tekstipuoli ulospäin. Omakuvan alla on paikallisen pizzerian tarjouskuponki, buy one get one free.

Mikroateriana Shepherd's Pie on kelvollinen 67 pencen hintaansa nähden. Käytännössä se on perunamuusia ja jauhelihakastiketta. Paahtoleivälle laitan voita ja juustoa.

Palautin tänään ensimmäisen varsinaisen koulutehtäväni, assignmenteiksi niitä täällä kutsutaan. Sisällön laadusta en niin tiedä, keskityin olemaan hermostuneempi itse palauttamisesta. Täällä kun tehtävät pitää palauttaa sekä netissä että paperilla, ja paperisen version palautuspaikan hahmottaminen oli hieman kiven alla. En keksinyt muutakaan paikkaa kysyä neuvoa, joten menin Departmental Officeen, ja kuinkas sattuikin, juuri sinne nuo tehtävät ilmeisesti sitten kuuluukin viedä. Odotan arvostelua mielenkiinnolla.

Tänään oli taas pyykkipäivä, voi kuinka pidänkään kuivausrummuista.

Viikonlopuksi minua kutsuu Cardiff. Jo on aikakin - kokonaisen kuukauden olen viettänyt poistumatta Aberystwythistä, uudet maisemat eivät varsinaisesti haittaa... Saan matkustaa junalla, ja hostellissa on nettisivujen mukaan buffet-aamiainen. No, sehän nähdään. Tavoitteena on löytää pukukoodin mukaiset mitat täyttävä mekko Scottish Reeling Societyn Spring Ballia varten. Vaateostoksilla käyminen on vastenmielistä, mutta menköön tämän kerran.

Nyt on maaliskuu! Se kuukausi, kun alkaa pääsiäisloma ja pääsen Lontooseen! Oi kyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti