keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Scottish Reeling Spring Ball

Tässä minä syön sitruunajuustokakkua. Paras osa oli tuo vadelma. Tai no siis oikeasti paras osa oli se oikea ruoka ennen kakkua. Mutta kakusta paras osa oli vadelma.

Tässä minun hieno mekkoni. Siitä on havainnollistavampia kuvia, mutta niissä esiintyy muitakin ihmisiä kuin minä, ja koska tykkään tuijottaa vain omaa naamaani en viitsi julkaista muiden kuvia ilman lupaa, en julkaise niitä, tadah. Kutsukaa minut joskus juhliin ja kirjoittakaa kutsukorttiin pukukoodiksi 'sininen mekko', niin lupaan sitten ilmestyä tässä yksilössä paikalle. Pääsette näkemään helman siniset kukat ihan omin silmin. Ne eivät tämän kuvan valaistuksessa oikein erotu.

Oli muuten pelottavat itsenäisyyspäivävibat tuolla tanssijaisissa, kun Skotlannin lipun värithän tosiaan ovat ne sininen ja valkoinen ja salin koristelu oli sen mukaista. Melkein odotti, että jostain olisi ilmestynyt veteraani istumaan etupenkkiin.

Ai niin, ja kuvansiirto-ongelmani vaikuttaa toistaiseksi olevan historiaa (kiitos isi ja YkkösDatan setä!), joten kenties saatte muutaman muunkin valokuvan vielä ennen kuin poistun Lontoon puolelle... ylihuomenna. Sain juuri varattua viimeisetkin hostellit, huomenna tulostan viimeisetkin varausvahvistukset, ja sitten lasken viimeiset päivät tunnit minuutit ja sitten OUJEE ja heihei Aber.

(Molemmat tämän tekstin kuvista Heidin ottamia.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti