tiistai 29. tammikuuta 2013

Couscousista ja collegeista

Ei tuuli mihinkään lähde. Ikkunan takana humisee pysyvästi. Sadetta on täällä kahdenlaista: se kun sataa ja se kun ei sada. Kun sataa, sataa niin kuin Suomessa: pisaroita tippuu ja ilman sateenvarjoa kastuu. Kun ei sada, se on Walesin sadetta: pisarat joko näkyvät tai eivät ja kosteus on koko ajan läsnä, mutta sateenvarjo tuntuisi hassulta ajatukselta.

Kelan ateriatukea on ikävä, kun maksaa couscous-paprikasta viitisen puntaa.

Olen käyttänyt kolmasosan viidestätoista postimerkistäni. Onneksi niitä saa lisää. Jos joku haluaa lähettää minulle kirjeen tai kortin tai mitä tahansa (salmiakkia, räyhääjän, uudet villasukat), suosittelen käyttämään seuraavaa osoitetta:

Miia Heinänen
House 53
Pentre Jane Morgan
Penglais
Aberystwyth
Ceredigion
SY23 3TE
Wales
UK

Huomenna alkaa Writing for Film and Television. Tiedän jo kurssin suorittamisesta vaikka mitä, koska löysin tieni Blackboardiin. Blackboard on Aberin vastine Optimalle ja Kopalle ja ainakin näyttää nätimmältä, saattaapi jopa toimia sulavammin. Sinne oli ladattu kaikkien moduulien Handbookit, jotka ovat siis 10-20-sivuisia lehtisiä, joista löytyy moduulin tiedot ja suoritusohjeet aina luentopäivämääristä ja -aiheista esseetehtävänantoihin ja kirjalistoihin.

Harkitsen college-housujen ostamista, koska Improvisation-kurssin Handbookissa sanotaan, että pitäisi olla mukavat väljät vaatteet. Harmittaa, että vaikka Student Unionin kauppa on monipuolinen ja hieno, siellä on tasan kahdenlaisia housuja yliopiston logolla. Molemmat rumia, eikä kummankaan lahkeissa mitään kiristysnyöriä tai kuminauhaa. Hintaa kolmekymmentä puntaa. Not my cup of tea.

2 kommenttia:

  1. Lähetän sulle räyhääjän! Tai pommin. Ei vaan, lähetän jotain kivaa, onko toiveita? (Voisin lähettää colleget, mutta en tiedä onko siinä mitään järkeä ja että ehtisivätkö ne fiksuun aikaan perille.)

    Opintotarjonta vaikuttaa edellisen tekstin perusteella aika jännältä! Mellevältä peräti, toivottavasti se on nautittavaa.

    Pidä itsesi kuivana. PUS.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai kaikki tulee noin viikossa perille! Saat lähettää colleget tai ihan mitä vain (mutta jos oikeasti lähetät colleget niin varoitan, pitää olla valtavat koska takapuoleni on yllättävän tilaavievä)! Ei ole erityistoiveita, vielä. Kirjoitan kyllä sitten blogiin ahdistuneita päivityksiä kun alan kaivata Ruispaloja tai jotain vastaavaa.

      Itsekin toivon että viihtyisin kursseillani! Mutta ei täällä ehdi kuivua, varmaan kasvan hometta kun palaan. <3

      Poista