tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hyvää nimipäivää minä!

Vappu lienee briteille vähän tuntemattomampi käsite. Vietämme sitä siis suomalaisessa seurassa! Kymmenen minuutin päästä!

Sain postissa ilmapalloja kummitädiltä, jee :) Kiitos myös kotiväelle ruisleivästä ja sen sellaisesta, pakettien saaminen on ihan huippua. Te muut: vielä ehtii ilahduttaa, kuukausi jäljellä meikäläisen Aber-eloa! Haha.

Palautin tänään kirjoituskurssin viimeisen kurssityön. Ei siitä kovin hyvää tullut, mutta onpahan tehtynä - taidanpa lähiaikoina kertoa blogissakin kyseisestä kurssista jonkinlaista yhteenvetoa, saattaa kiinnostaa ainakin tulevia vaihtareita.

Täällä paistaa aurinko ja on tosi vihreää ja ihanan kaunista. Välillä kyllä on sellaisia päiviä, että on niin sumuista, että hyvä kun vastapäisen talon erottaa. Ei voi illalla tietää, mikä vuodenaika aamulla herätessä odottaa ikkunan takana... Onneksi joka päivä ei tarvitse poistua kotoa.

Nyt voisin vaikkapa olla myöhästymättä. Pahoittelen blogin viimeaikaista hiljaiseloa. Sille ei ole mitään pätevää syytä enkä keksi nyt tekosyitäkään tähän hätään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti